Overblijven

Betalen voor het gezamenlijk overblijven

Voor een veilige inning en verwerking van alle betalingen aan de school, voor het gezamenlijk overblijven, voor de educatieve reizen (= schoolkamp bij Weilust) en voor de ouderbijdragen, zijn wij een samenwerking aangegaan met het administratiebureau Murlen i.s.m. Stichting iDEALnet. Bij www.murlendienstverlening.com of www.idealnet.nlkunt u zich als ouders rechtstreeks registreren. De hiervoor benodigde gegevens ontving u in een brief van school. Deze heeft u rechtstreeks op uw eigen mailadres (zoals dat bij school bekend is) ontvangen. Zodra uw registratie voltooid is kunt u vanuit het inlogvenster direct inloggen op uw persoonlijk ouderpagina. Het gebruik van iDEALnet is gratis voor de ouders/verzorgers.

Graag vragen wij uw medewerking om de betaling voor het gezamenlijke overblijven aan school te gaan verrichten via iDEALnet. Dit biedt een aantal belangrijke voordelen zoals het betalen via iDEAL (met uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving) of via een machtiging waarmee het mogelijk wordt om het bedrag voor het schooljaar in vier termijnen te betalen.

Uiteraard wordt met alle gegevens van uw kind zorgvuldig omgegaan en is de server waarop deze staan goed beveiligd. Bij een vervallen openstaande post of voor de begeleiding van het gebruik van de ouderpagina kunt u eventueel gebeld worden door Stichting iDEALnet.

Mocht u vragen hebben over iDEALnet kijk dan naar het uitlegfilmpje voor ouders of de meest gestelde vragen en antwoorden op onze site www.murlendienstverlening.com. Mocht u dan nog vragen hebben, stel deze dan via  de servicedesk van Murlen dienstverlening  of bel naar ons servicenummer voor ouders tel. nr. 085-2734910.

Houders van een Bredapas hebben recht op korting op de overblijfkosten. U dient dan een kopie van de pas aan school te overleggen.