Kober – BSO & Peutertuin

Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders

Je kind gaat naar de basisschool. Een schooldag duurt vaak minder lang dan een werkdag. Een dilemma van veel ouders. Hoe los je dit op een leuke en goede manier op? Kom eens een kijkje nemen bij Kober kinderopvang! Samen zoeken we naar opvang die het beste past bij wat jullie zoeken.
Meer dan 15.000 kinderen maken al gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kinderopvang. Ook jouw kind is van harte welkom, je kunt kiezen uit:

· Buitenschoolse opvang (4-13 jaar):

De buitenschoolse opvang van Kober is altijd vlakbij de basisschool van jouw kind en vaak zelfs in de school. We zijn tot 18.30 uur open. Niet alleen na schooltijd, maar ook vóór school, tijdens schoolvrije dagen en in de vakanties. We hebben een ruim aanbod aan sport- en spel en creatieve activiteiten, zo ontdekt je kind nieuwe talenten en interesses. Wil je kind chillen met vriendjes? Dan kan dat ook bij bso Weidetuin (4-13 jaar) en Topbso Oost (8-13 jaar)! Wij zijn bereikbaar via weidetuinbso@kober.nl of via 076- 58 13 661 of oosttopbso@kober.nl of via 06- 13 31 56 09.

· Peuteropvang (2-4 jaar):

Op de peuteropvang went jouw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Spelenderwijs bereiden wij de peuters voor op de basisschool, zodat de overgang makkelijker is. Peutertuin Weidetuin zit in dezelfde locatie als kbs Weilust. We zijn bereikbaar via weidetuinpto@kober.nl of via 076- 58 13 661.

· Kinderdagverblijf (0-4 jaar):

Kies je voor een kinderdagverblijf? Dan zit je bij Kober goed. We geven je kind alle zorg, liefde en aandacht die het nodig heeft. We spelen, lezen voor, knuffelen en zorgen dat je kind in zijn eigen tempo kan groeien en leren. Kindcentrum Harlekijn zit aan Mens. De Vetstraat 2a bij het Brabantpark. Wij zijn bereikbaar via harlekijnkdv@kober.nl of 076- 52 00 499.

· Opvang door gastouders (0-13 jaar):

Voor kleinschalige en flexibele opvang ben je van harte welkom bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastouders.

Kosten

In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.
De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. Met de rekentool op onze website kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de belastingdienst terugkrijgt. Kinderopvangtoeslag geldt voor het kinderdagverblijf, peutertuin en de buitenschoolse opvang.
Tussenschoolse opvang valt niet onder de Wet kinderopvang. Voor overblijven ontvang je daarom geen toeslag.
Heb je niet het hele jaar opvang nodig? Dat kan ook, we hebben namelijk 40, 47 en 52 weken pakketten. Alleen vakantie opvang behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of serviceteam@kober.nl. Kijk ook eens op www.kober.nl voor een locatie bij jou in de buurt, de veel gestelde vragen of het maken van een kijkafspraak.