Schoolgids

Hieronder kunt u onze schoolgids downloaden. We schrijven deze gids om u te informeren over onze school. Niet alleen hoe de zaken allemaal geregeld worden, maar zeker ook om u te vertellen hoe wij over onderwijs denken en hoe wij vorm willen geven aan ons onderwijs.

Deze schoolgids wordt jaarlijks up-to-date gemaakt en gepubliceerd op de website.  Samen met de schoolkalender waarin de informatie staat die jaarlijks verandert, zoals bv gymtijden, vakantierooster etc. beschikt u daarmee over alle actuele informatie die voor u en uw kind van belang kan zijn.

Mochten er nog vragen onbeantwoord blijven, aarzelt u dan niet hierover contact met ons op te nemen, zowel leerkrachten, teamcoördinatoren als directie staan u graag te woord. Dit mag ook middels het contactformulier.

Voor ouders die zich oriënteren op een school voor hun kind(eren):

• Het kiezen van een basisschool is een belangrijke stap in het leven van u en uw kinderen.
  • Neemt u er gerust de tijd voor en laat u goed informeren. U bent van harte welkom.

Klik hier voor onze schoolgids (2017 – 2018).

Hiervoor heeft u wel adobe reader nodig. Deze kan hier worden gedownload.